Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

*ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ* ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ " ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ" ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ                        ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ε.Τ.Ε.Α (Π.Ο.Σ.Ε.Α.-ΕΤΕΑ)                      ΚΑΝΙΓΓΟΣ 9, 106 77 ΑΘΗΝΑ                                                                   ΤΗΛ:2103827379,  FAX : 2103808871ΝΕΑ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Σας καλούμε όλες και όλους σε Μαζική Αγωνιστική Κινητοποίηση την Πέμπτη 3/11/2016 στις 10:00 π.μ. στην Πλατεία Εθν. Αντίστασης  ( στο Δημαρχείο της Αθήνας ), όπου μαζί με όλες τις Συνταξιουχικές Οργανώσεις Αττικής θα επιστρέψουμε σαν απαράδεκτη και προκλητική την επιστολή Κατρούγκαλου, που παραχαράζει την ωμή πραγματικότητα την οποία ζούμε και βιώνουμε σήμερα όλοι   οι συνταξιούχοι.
Η αλήθεια δεν κρύβεται πίσω από επικοινωνιακά τερτίπια και επιστολές. Τα μέτρα της κυβέρνησης κινούνται στην ίδια λογική με αυτή των προκατόχων της και θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα και πάλι νέες μειώσεις στις συντάξεις μας.
Συνάδελφοι,
Σας καλούμε όλους σε μαζική αντίδραση και αντίσταση, για την αποτροπή και ανατροπή αυτών των πολιτικών που δεν αφήνουν τίποτε όρθιο, καθώς και ολόκληρου του μνημονιακού μπλοκ που τις εφαρμόζει ή τις στηρίζει.
Όλοι μαζί ενωμένοι να πάρουμε μέρος στην Παναττική Συγκέντρωση Συνταξιούχων στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (στο Δημαρχείο Αθήνας) την Πέμπτη 3/11/2016 ώρα 10:00 π.μ. , επιστρέφοντας την απαράδεκτη και προκλητική επιστολή στον Υπουργό Εργασίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ                                     ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου