Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Λ.Ε.Π.ΕΤΕ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ!
 
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗΣ!
 
ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο ΛΕΠΕΤΕ

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης Νο.552/25.10.2016 ο Διευθυντής του ΛΕΠΕΤΕ κ.Βασίλης Μητράκος πρότεινε μεταξύ άλλων ως θέμα και την «παροχή στοιχείων στην εταιρεία... (αναφέρεται η επωνυμία της) για την εκπόνηση αναλογιστικής μελέτης». Η Διαχειριστική Επιτροπή αποφάσισε την αναβολή του θέματος.

Στην επόμενη, χθεσινή, συνεδρίαση Νο.553/02.11.2016 το θέμα τέθηκε εκ νέου, συζητήθηκε και αποφασίστηκε η παροχή στοιχείων για την εκπόνηση της αναλογιστικής μελέτης. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ κ.Πορτούλας ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ την απόφαση και κατέθεσε στα πρακτικά γραπτή δήλωση που αιτιολογεί την άρνησή του.

Η δήλωση του Προέδρου του ΣΣΕΤΕ είναι η εξής : «Δεν χρειάζεται Αναλογιστική Μελέτη διότι ο Λογαριασμός Επικούρησης δεν αποτελεί Ασφαλιστικό Ταμείο αλλά Λογαριασμό Εγγυημένων Παροχών που λειτουργεί στα πλαίσια της συλλογικής αυτονομίας. Καμία παροχή στοιχείων».

Για ποιό λόγο, αυτή την ύποπτη στιγμή, χρειάζεται η εργοδοσία της ΕΤΕ την «αναλογιστική μελέτη» ? Μήπως με βάση αυτή τη «μελέτη» θέλουν να δημιουργήσουν «αναλογιστικές» εντυπώσεις σε βάθος χρόνου για να επιχειρήσουν να ζημιώσουν –ακόμη μια φορά– τους χιλιάδες συνταξιούχους συναδέλφους τους και τις οικογένειές τους ? Τους προειδοποιούμε να μη το διανοηθούν καν, διότι το κοινωνικό αντίκτυπο θα είναι απρόβλεπτο για τους ίδιους και για όσους ανεχθούν ή εγκρίνουν τα ανάλγητα σχέδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου