Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ πρωτοβουλία συνταξιούχων ΕΤΕ


ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΛΕΠΕΤΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΩΝ & ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ  Δ.Σ. ΤΗΣ 14/11/18

 ΓΙΑ ΈΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Σ.Σ.Ε.Τ.Ε.

     Να προχωρήσει ο ΣΣΕΤΕ :
1. Σε έντονη δημοσιοποίηση της ληστείας του ΛΕΠΕΤΕ, με συνεντεύξεις τύπου, καταχωρήσεις στον περιοδικό και ηλεκτρονικό τύπο.
 2.  Σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας με συγκεκριμένο πρόγραμμα.
 Συγκεκριμένα:
 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ 
Παρασκευή 14/12/2018 ή Δευτέρα 17/12/2018- στην ΕΣΗΕΑ
 (ΔΣ του ΣΣΕΤΕ, νομικό επιτελείο, Γ. Ρωμανιάς)
 Περιεχόμενο:
·       Ανάδειξη –δημοσιοποίηση της οικονομικής δολοφονίας που επιχειρεί η Διοίκηση της ΕΤΕ    σε βάρος των 16.500 συνταξιούχων της και  των οικογενειών τους. Ανάδειξη των ποινικών και ηθικών ευθυνών της ΕΤΕ- ποινική δίωξη κατά Δ.Σ. ΕΤΕ
·       Ανάδειξη της αναξιοπιστίας της ΕΤΕ –στον αντίποδα της κλοπής του ΛΕΠΕΤΕ με πράξεις και παραλείψεις που εκθέτουν την Τράπεζα        ( συμμετοχή προηγούμενου Δ/Σ στις λίστες ‘panama papers’   κοινωνική πρόκληση με σπατάλες για αγορά πολυτελών αυτοκινήτων για τα μέλη της Διοίκησης της ΕΤΕ,     αυξήσεις αποδοχών μελών διοίκησης, σκάνδαλα (POS)
·       Ανάδειξη των ευθυνών της κυβέρνησης που αδιαφορεί για το κοινωνικό πρόβλημα και     αρνείται στη πράξη να επιβάλλει στη Διοίκηση της ΕΤΕ να πάψει να παρανομεί σε βάρος 16.500 οικογενειών.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Τρείς  συγκεντρώσεις έξω από τα γραφεία του ΣΣΕΤΕ και πορεία προς ένα κατάστημα της ΕΤΕ, που δεν θα είναι γνωστό εκ των προτέρων, το οποίο και θα αποκλειστεί συμβολικά για λίγη ώρα. Μία στις 21/11 ημέρα Τετάρτη στις 10 το πρωί, και άλλες δύο Τετάρτες στις 5 και 19/12 Τις ίδιες μέρες κινητοποίηση  Ν.Π. και αποκλεισμός των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Χανιά, Σέρρες, Τρίκαλα  και αλλού αν υπάρχει δυνατότητα. 
(Φυσικά κινητοποίηση στις 20/11 στα Δικαστήρια που εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα της ΕΤΕ για αναστολή των δικαστικών αποφάσεων –ΜΠΑ 1875 & 1896 που επιβάλλουν στην Τράπεζα να πληρώσει- Επίσης στις 29/11/18  που ανακοινώνει η ΕΤΕ τα αποτελέσματα εξαμήνου συγκέντρωση έξω από το 040 )
Στο επόμενο ΔΣ, ανάλογα και με τις εξελίξεις, προγραμματισμός νέων κινητοποιήσεων με τον ίδιο ή άλλο χαρακτήρα, πάντα όμως σε αγωνιστική κατεύθυνση με στόχο την πίεση προς την Τράπεζα αλλά και την κυβέρνηση για να ανακληθεί η ληστρική απόφαση διακοπής του ΛΕΠΕΤΕ.
Ο δρόμος του αγώνα είναι ο δρόμος για νικηφόρα λύση. Αυτόν το δρόμο πρέπει να βαδίσουμε ενωμένοι συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι. Τώρα να δοθεί απάντηση   στις διασπαστικές διαθέσεις και κινήσεις με αγωνιστικές δράσεις.

Γιώργος Θ.Δημητρόπουλος                                                                Ζαχαρούλα Χ.Ψαρρού  


 Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ   ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΠΕΤΕ

την Κυριακή,  11 Νοεμβρίου το πρωί -ημέρα μαραθωνίου της Αθήνας, οι Ανυπότακτοι συνταξιούχοι, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  των συνταξιούχων της Εθνικής για τον ΛΕΠΕΤΕ, βρέθηκαν μπροστά  στο περίπτερο της Εθνικής τράπεζας [βασικού χορηγού του μαραθωνίου] με πανώ και συνθήματα για τον μηδενισμό της επικούρησής τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου