Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΕ


Συνεχίζουμε μακριά  από παρακμιακές λογικές και καταστάσεις…
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ
 ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε.
Όταν   πριν 14 μήνες συγκροτήθηκε το αντιπροσωπευτικό Προεδρείο στον Σύλλογό μας, προκειμένου να αποκρούσουμε την επίθεση σε βάρος του ΛΕΠΕΤΕ και των 16.500   συναδέλφων μας, παραμερίσαμε τις τεράστιες διαφορές  αντιλήψεων και πρακτικών  από παρατάξεις και πρόσωπα που ευθύνονται για τις παθογένειες του Συλλόγου μας και  αποδεχθήκαμε την καυτή θέση του Ταμία. Στο διάστημα αυτό, σταθεροί στις αρχές μας, δώσαμε  μάχες με τις θέσεις και τις προτάσεις μας  για χάραξη ενιαίας στρατηγικής στο μέγα ζήτημα  της απόκρουσης της κλοπής του Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε., τις οποίες η κατεστημένη πλειοψηφία  του Δ.Σ. συνήθως απέρριπτε .
Την ίδια αντιμετώπιση είχαν και προτάσεις που σκοπό είχαν  αφενός μεν να πιέσουν το Προεδρείο   για την προώθηση των ανοικτών θεμάτων μας(π.χ δάνεια, αλληλεγγύη),  και αφετέρου  σχετικά με τη λειτουργία του Ταμείου  για περιστολές δαπανών απαραίτητες αφού τα οικονομικά του Συλλόγου υφίστανται πίεση από τις εισφορές που έχουν μειωθεί λόγω ΛΕΠΕΤΕ.                                                            
                          
Εκτός των άλλων η επιδείνωση του   εμφυλιοπολεμικού  κλίματος που επικρατεί μεταξύ των μελών του Δ.Σ.(οι μισοί έχουν μηνύσει τους άλλους μισούς και ετοιμάζουν μηνύσεις σε απλούς συναδέλφους)  τροφοδοτούν αντιθέσεις -η τελευταία συγκέντρωση ήταν ενδεικτική του διχασμού  ανάμεσα στους συναδέλφους μας, σε μια εποχή που υπάρχει πραγματική ανάγκη για ενότητα- που καταλήγουν σε  μια κατάσταση αποπροσανατο-λισμού από το καυτό θέμα του ΛΕΠΕΤΕ.  
     
Έτσι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 29 Οκτώβρη ο εκπρόσωπος των ‘ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ’ στο Δ.Σ. παραιτήθηκε από το Προεδρείο, αρνούμενος πλέον να αποδεχθεί λογικές και  πρακτικές που όχι μόνο τα συμφέροντα των συναδέλφων μας δεν προάγουν, αλλά μπαίνουν φραγμός αφού αποπροσανατολίζουν και απογοητεύουν.

Είμαστε και θα παραμείνουμε στη λογική της ανάγκης για αγωνιστικές δράσεις συσπειρωμένοι γύρω από το σύλλογο.
 Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας να πείσουμε το ΔΣ, με τις προτάσεις μας ,να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων .

Παραμένουμε  και επιμένουμε στην λογική του πρωτεύοντα ρόλου της αγωνιστικής διεκδίκησης ΛΕΠΕΤΕ εγγυημένων και καθορισμένων παροχών.
ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.

Η Συντονιστική Επιτροπή:
ΕΙΡ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Δ. ΓΑΤΣΙΟΣ, Γ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, Θ. ΚΑΤΣΑΝΟΣ,
Π. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ, Σ.ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ, Σ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ, Π. ΠΑΠΑΠΟΛΥΖΟΣ, Ζ. ΨΑΡΡΟΥ                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου