Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΕ


                      ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/2/19 ώρα 13.30
στο Μέγαρο Μαξίμου
να αποτρέψουμε τα σχέδια Κυβέρνησης & ΕΤΕ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΠΕΤΕ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
Χθες το πρωί, ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά ο ΣΣΕΤΕ (όπως επίσης ΣΥΕΤΕ και ΟΤΟΕ) για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για τη Δευτέρα 25/2/19 υπό τον Υπουργό Επικρατείας κ. Αλ. Φλαμπουράρη. Στη συνάντηση  θα παρευρίσκονται επίσης από πλευράς της Κυβέρνησης η υπουργός  Ε. Αχτσιόγλου , ο υφυπουργός Α. Πετρόπουλος, ενώ έχει κληθεί  και ο CEO της ΕΤΕ Π. Μυλωνάς.
Δεν τρέφουμε αυταπάτες για το περιεχόμενο της συνάντησης αυτής  που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο της ταινίας «Πρόσκληση σε γεύμα από ένα υποψήφιο δολοφόνο»….
Όπου ‘δολοφόνοι’ η Κυβέρνηση και η  ΕΤΕ και ‘θύματα’ ο ΛΕΠΕΤΕ και οι 16.500 συνταξιούχοι…Το προανήγγειλε εξάλλου ο  κ. Πετρόπουλος (απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση-πάσα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ  -συν/φου και μέλους του ΣΣΕΤΕ- κας Χ. Καφαντάρη ) επιβεβαιώνοντας την κοινή μεθόδευση με την Τράπεζα για το θάνατο του ΛΕΠΕΤΕ… 
Οι ‘ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ’ πιστεύουμε ότι η παρουσία του ΣΣΕΤΕ στη συνάντηση πρέπει να έχει καταγγελτικό χαρακτήρα για τις παράνομες ενέργειες της ΕΤΕ και να ζητήσει από την Κυβέρνηση , όπως και στη προηγούμενη συνάντησή μας με τον κ. Φλαμπουράρη , να πιέσει  τη Τράπεζα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της  και όχι να τη βοηθήσει να βάλει ταφόπλακα στον ΛΕΠΕΤΕ με την με νόμο εξαναγκαστική ένταξή μας στο ΕΤΕΑΕΠ, που όπως εξήγγειλε ο Υπουργός είναι η πρόθεση τους.
  Επίσης πρέπει να εκφράσουμε την εύλογη απορία μας, πως είναι δυνατόν να μπορεί η Κυβέρνηση  να υποχρεώσει την Τράπεζα να καταβάλει στο ΕΤΕΑΕΠ ένα σεβαστότατο ποσό, ώστε το εν λόγω ταμείο να μας δίνει αυτά που ο κ. Πετρόπουλος  απάντησε στην ερώτηση της κ. Καφαντάρη, και δεν μπορεί να τής ζητήσει να καλύψει, όπως άλλωστε υποχρεούται, τον ΛΕΠΕΤΕ…. 
 Καμία ένταξη στο ΕΤΕΑΕΠ.                                                                                                              Λύση εντός ΛΕΠΕΤΕ με όλες τις προϋποθέσεις και τις εγγυήσεις που προβλέπονται από τον κανονισμό λειτουργίας του.                                                                                                     
Όπως δηλαδή  και η απόφαση του Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ,                                                                 «ΛΕΠΕΤΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΩΝ & ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ  ΠΑΡΟΧΩΝ»
Η Συντονιστική Επιτροπή:
ΕΙΡ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Δ. ΓΑΤΣΙΟΣ, Γ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, Θ. ΚΑΤΣΑΝΟΣ,
Π. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ, Σ.ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ, Σ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ, Π. ΠΑΠΑΠΟΛΥΖΟΣ, Ζ. ΨΑΡΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου