Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Α Ν Υ Π Ο Τ Α Χ Τ Ο Ι   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
πρωτοβουλία συνταξιούχων  Ε.Τ.Ε
 και στο facebook https://www.facebook.com/anyp2016/
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ .
Σήμερα Πέμπτη 19  Οκτωβρίου 2017  αντιπροσωπεία  των ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πρωτοβουλία συνταξιούχων ΕΤΕ αποτελούμενη από τους συναδέλφους Γάτσιο Δημήτρη , Κονταρίνη Πέτρο , Λιβιεράτο Σίμο , Παπαδάκη Σοφία , Παπαπολύζο Παναγιώτη  επισκέφτηκε τις δημοσιογράφους Τζώρτζια Κοντράρου, Μαρίνα Βήχου, Αφροδίτη Υψηλάντη και Ελένη Ανδριανού που πραγματοποιούν, εδώ και εννιά μέρες, απεργία πείνας έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ ζητώντας άμεση λύση για τον οργανισμό επικουρικής ασφάλισης και περίθαλψης των δημοσιογράφων [ΕΔΟΕΑΠ].

Παραδόθηκε ψήφισμα των ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ και έγινε μια σύντομη ανταλλαγή ενημέρωσης για το πρόβλημα της επικούρησης στους χώρους μας.
Στην  συνέχεια ανεβήκαμε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ όπου μας δέχθηκαν  η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Μαρία Αντωνοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας κος Χ. Αξελός που μας ενημέρωσαν ιστορικά για την πορεία του ταμείου τους και τις επιδιωκόμενες λύσεις.

      Στον χώρο της απεργίας συγκεντρώνονται υπογραφές συμπαράστασης στον αγώνα τους, καθώς και ηλεκτρονικά  στο avaaz.org
H γνωστή ιστορία με το PSI και το κούρεμα των ομολόγων σε συνδυασμό με την μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και το αγγελιόσημο οδήγησαν το ταμείο τους σε αδιέξοδο δηλαδή  αδυναμία πληρωμής επικουρικών συντάξεων και κίνδυνο  για την φαρμακευτική και νοσοκομειακή τους περίθαλψη.
Στήριξη των εργαζόμενων στον χώρο του τύπου.
Κανείς μόνος του στον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου