Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

• ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ Σ.Σ.Ε.Τ.Ε.…

• ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ  Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ

 • ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ  Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 

Η επιστολή  του Προέδρου του καταψηφισμένου Δ.Σ. από τη Γ.Σ-. προς τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, με την οποία   επιζητεί παρέμβαση  για ‘βελτίωση’ της απαράδεκτης πρότασης Μηταράκη ως προς το οικονομικό σκέλος των παροχών, και όχι ως προς τα άλλα, βασικά, "καυτά" σημεία της, αποδεχόμενος, εμμέσως πλην σαφώς, την πλήρη ένταξη στο ΕΤΕΑΕΠ, αποτελεί θεσμική εκτροπή.

  Κυρίως, επειδή στην επιστολή αυτή ο  σδ. Β.Κωνσταντέλλος  παραβιάζει την απόφαση του Δ.Σ. για ΛΕΠΕΤΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΩΝ & ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ  ΠΑΡΟΧΩΝ και δίνει επιχειρήματα και το πράσινο φως  στη Κυβέρνηση να νομοθετήσει για την κατάργηση του ΛΕΠΕΤΕ και την ένταξή μας στο  ΕΤΕΑΕΠ, εναρμονιζόμενη πλήρως με τις επιθυμίες και τα κελεύσματα της ΕΤΕ 

 Θεωρώντας φέουδό του το Σύλλογο, και ταυτίζοντάς τον με τη φιλοκυβερνητική παράταξή του, μετά την επικράτηση της Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές, ο σδ Κωνσταντέλλος "ανακάλυψε" ότι η καλύτερη λύση για το φλέγον ζήτημα του ΛΕΠΕΤΕ είναι η ένταξή μας στον ΕΤΕΑΕΠ, παρά το ότι, πριν τις εθνικές εκλογές, διερρήγνυε  τα ιμάτιά του υπέρ του ΛΕΠΕΤΕ.

 Έτσι, εντελώς πραξικοπηματικά, και  ενώ δεν έχει προηγηθεί σχετική απόφαση του Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ, ούτε απόφαση για να στείλουμε επιστολή στον πρωθυπουργό με το απαράδεκτο αυτό περιεχόμενο, προχώρησε, καταπατώντας τις συλλογικές λειτουργίες, στη μονομερή προσωπική (;) αυτή ενέργεια. 

Είναι λυπηρό αλλά και ενδεικτικό  συνδικαλιστικού αμοραλισμού,  το γεγονός ο Πρόεδρος του  ΣΣΕΤΕ   -επικεφαλής της συγκυριακής πλειοψηφίας που κρατάει όμηρο το Σύλλογο εμποδίζοντας την διεξαγωγή των εκλογών-   προτίμησε τον ρόλο του αρχηγού της ‘ φιλοκυβερνητικής’ παράταξης από την ιδιότητα του ως προέδρου του ΣΣΕΤΕ, σε αυτή τη δύσκολη φάση του αγώνα μας για τον ΛΕΠΕΤΕ, με ολοφάνερη την πρόθεση να τον …απαρνηθεί. 

   ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

 Καλούμε τους εκλεγμένους σδ της ΔΑΚΕ, αλλά και όλων των άλλων παρατάξεων στο Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ να πάρουν άμεσα θέση, αποτρέποντας τη θεσμική αυτή εκτροπή. 

Τις αμέσως επόμενες μέρες οι ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ θα υποβάλλουμε αίτημα για σύγκληση Εκτάκτου Δ.Σ. με θέματα την «απόσυρση της επίμαχης επιστολής»  και φυσικά την προκήρυξη της Εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ. του Συλλόγου.     29 Δεκέμβρη 2019

  Η Συντονιστική Επιτροπή : Ειρήνη Αντωνίου,  Δημήτρης Γάτσιος, Γιώργος Δημητρόπουλος, Θανάσης Κατσάνος, Πέτρος Κονταρίνης, Σίμος Λιβιεράτος, Παναγιώτης Παπαπολύζος, Ζαχαρούλα Ψαρρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου