Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Α Ν Υ Π Ο Τ Α Χ Τ Ο Ι   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
πρωτοβουλία συνταξιούχων  Ε.Τ.Ε
 και στο facebook https://www.facebook.com/anyp2016/
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΣΤΟΝ   ΑΓΩΝΑ  ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Ο αγώνας των δημοσιογράφων και λοιπών εργαζομένων στον τύπο για τη διάσωση του   ασφαλιστικού τους φορέα ΕΔΟΕΑΠ – παρόμοιος με αυτόν των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας για τον ΛΕΠΕΤΕ και το ΤΥΠΕΤ – μας βρίσκει εξ ολοκλήρου στο πλευρό τους. Η αμέριστη συμπαράστασή μας αφορά στην πληθώρα των δημοσιογράφων, που εργάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες με αμοιβές πείνας, χωρίς κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα, χωρίς προοπτική για το μέλλον τους και όχι στα φερέφωνα των δανειστών, που ως άλλοι Εφιάλτες τους παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην καταλήστευση της χώρας μας και στην υποδούλωση του λαού μας.
Εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας προς όλες τις «ελληνικές κυβερνήσεις», οι οποίες , πειθαρχώντας στις υποδείξεις των ξένων επικυρίαρχων της πατρίδας μας, κατεδαφίζουν τον ένα μετά τον άλλον όλους τους φορείς της κοινωνικής ασφάλισης.
Τα περιθώρια  έχουν στενέψει ασφυκτικά.  Η συμπαράστασή μας σε κάθε επαγγελματικό κλάδο που πλήττεται κάθε μέρα πρέπει να μετατραπεί σε συμμετοχή μας σε κοινούς αγώνες ενάντια στη λαίλαπα που κατατρώει τις ζωές μας.
Με αφορμή, λοιπόν, τον αγώνα των δημοσιογράφων, απευθυνόμαστε στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας - εργαζόμενους ,άνεργους , συνταξιούχους – για να φωνάξουμε όλοι μαζί
«Φτάνει πιά!»
Και να το απαιτήσουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
Αθήνα, 17-10-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου