Δευτέρα 8 Μαΐου 2017



Α Ν Υ Π Ο Τ Α Χ Τ Ο Ι   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
πρωτοβουλία συνταξιούχων  ΕΤΕ
--------------------------------------
ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ…ΜΕΣΩ FACEBOOK  ή ….
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ

       Και πάλι δεχθήκαμε επίθεση στο F.B. από το γνωστό θιασώτη του χώρου κ.  Βλασσόπουλο. Με τη γνωστή τακτική του «διαίρει και βασίλευε», αυτή τη φορά επέλεξε το Γιάννη Μυλωνά, τον οποίο κατηγορεί προσωπικά, ως υποτιθέμενο φίλο του επικεφαλής της Α.Ε.Σ. (Ανεξάρτητη Ανανεωτική Συνεργασία), και συνάμα απειλεί ότι θα τον τακτοποιήσει προσωπικά (δεν μας λέει πως, αλλά υπόσχεται ότι θα επανέλθει… έτσι, για το σασπένς).

       Διευκρινίζουμε λοιπόν ότι ο Γιάννης Μυλωνάς είναι ένας από εμάς. Οι θέσεις που διατυπώνει δεν είναι προσωπικές του, είναι οι θέσεις της συνδικαλιστικής μας κίνησης. Όσο για τις ανύπαρκτες συνδικαλιστικές του συμμαχίες, οι εκλογές είναι πολύ κοντά και όλα αυτά θα φανούν στη πράξη. Εξάλλου ο εκπρόσωπος της ΑΛΛΕΣΤΑ είναι ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί για επαίσχυντες ή ανίερες, χωρίς αρχές, συνδικαλιστικές συμμαχίες.
 
       Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοια φαινόμενα από τον εν λόγω κύριο. Σε αυτό το χάος που επικρατεί στο ΣΣΕΤΕ επιλέξαμε να παραμείνουμε - όπως μέχρι σήμερα - μια ανεξάρτητη και ψύχραιμη φωνή, να αποφύγουμε το «ξεκατίνιασμα», που αποτελεί πλέον την πάγια τακτική διατύπωσης απόψεων και «επιχειρημάτων» των συμβούλων και να διατηρήσουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να ενισχύσουμε τη διεκδικητική μας ετοιμότητα και την αξιοπρέπειά μας σε μια εποχή που το επίπεδο της ζωής μας καταρρέει.
      
       Φαίνεται λοιπόν ότι η θέση μας αυτή ενοχλεί, δεδομένου ότι στα συμβούλια του ΣΣΕΤΕ κυριαρχεί εδώ και 4 χρόνια μια στείρα αντιπαράθεση λόγω προσωπικών διαφορών για τη διατήρηση των καρεκλών τους και κανείς δεν ασχολήθηκε με σοβαρά θέματα όπως π.χ. τι συνέπειες θα έχουν για τους συνταξιούχους οι πρόσφατες μνημονιακές συμφωνίες που θα ψηφιστούν την επόμενη εβδομάδα, ή αν στη συνέχεια οι συνάδελφοί μας - που πληρώνουν ένα στεγαστικό δάνειο - θα μπορούν να επιβιώσουν ή να διατηρήσουν το σπίτι τους;
Oπου δεν υπάρχουν επιχειρήματα αναλαμβάνουν ρόλο οι συκοφαντίες. Δεν ακολουθούμε σ’ αυτό το κατήφορο που στόχο έχει τον αποπροσανατολισμό  με προσωπικές επιθέσεις ώστε να περάσει το τέταρτο μνημόνιο χωρίς να γίνει αντιληπτό και να εξυπηρετηθεί η πολιτική της Κυβέρνησης. Καλούμe τους συναδέλφους εκλεγμένους και διορισμένους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου