Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΣΚΕΨΗ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΛΕΠΕΤΕ 13/9/18
Ενημέρωση χωρίς σχολιασμό.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΣΥΕΤΕ η προγραμματισμένη σύσκεψη των συλλόγων εργαζομένων και συνταξιούχων (ΣΣΕΤΕ-ΟΤΟΕ-ΤΥΠΕΤ-ΣΥΕΤΕ-ΣΥΤΑΤΕ-ΣΕΠΕΤΕ) με θέμα τον ΛΕΠΕΤΕ.
Η σύσκεψη ήταν πολύωρη και σε αυτήν αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός που εκφράστηκε κύρια από τους εκπροσώπους του ΣΥΕΤΕ σχετικά με την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί από δω και στο εξής μετά από 9 μήνες που δεν χορηγείται η Επικούρηση στους 16500 συνταξιούχους.
Αναφέρθηκαν επίσης οι του ΣΥΕΤΕ στις διαμαρτυρίες που εκφράζονται από τους εργαζόμενους που ενώ πληρώνουν ακόμα και σήμερα εισφορές στον ΛΕΠΕΤΕ ανησυχούν για το μέλλον του Λογαριασμού και την δυνατότητα να τους χορηγεί παροχή.
Ο πρόεδρος του ΣΣΕΤΕ δήλωσε ότι ο ΛΕΠΕΤΕ  για τους συνταξιούχους είναι λογαριασμός εγγυημένων και καθορισμένων παροχών.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του προέδρου του ΣΕΠΕΤΕ.
Την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προεδρείου του ΣΥΕΤΕ με την Διοίκηση της ΕΤΕ  για πρώτη φορά μετά την εκλογή Μυλωνά.
Σε αυτήν εάν και εφόσον η Διοίκηση επαναλάβει την απαράδεκτη πρότασή της για ΕΤΕΑΕΠ και Επαγγελματικό Ταμείο η θέση του ΣΥΕΤΕ, όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποί του, θα είναι ΛΕΠΕΤΕ εγγυημένων παροχών.
Μετά από αυτή την συνάντηση ΣΥΕΤΕ-Διοίκησης θα επαναληφθεί η σύσκεψη των σωματείων για επανεκτίμηση της κατάσταση
Συμπερασματικά τουλάχιστον προς το παρόν φαίνεται ότι κανείς δεν αποδέχεται την ‘πρόταση’ της ΕΤΕ αν και αυτό μένει να αποδειχτεί το επόμενο διάστημα……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου