Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ημερομηνία: 5 Δεκεμβρίου 2017 - Θέμα: ΛΕΠΕΤΕ 5/12/17





Τελικά, σήμερα συνεδρίασε η ΔΕ του ΛΕΠΕΤΕ. Τα 5 μέλη-εκπρόσωποι των Συλλόγων Εργαζομένων-Συνταξιούχων ψήφισαν υπέρ της ΜΗ καταβολής του 13% της επικούρησης, ενώ οι 3 εκπρόσωποι της ΕΤΕ κατά. Όπως δηλαδή είχε γίνει και τον προηγούμενο μήνα.

Το καλό είναι ότι οι Σύλλογοι των εργαζομένων και των συνταξιούχων συμπλέουν και πάλι, έστω και μετά από ταραχώδεις συσκέψεις και μετά από σκηνές απείρου κάλλους.

Το κακό είναι ότι η Τράπεζα είναι αμετακίνητη στη θέση της και απλά...ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

Ο ΣΣΕΤΕ θα καταθέσει αίτηση για έκδοση διαταγής πληρωμής προς την ΕΤΕ για το τμήμα της εγγυοδοτικής της υποχρέωσης εντός των ημερών.

Η ΔΕ θα ξανασυνεδριάσει για την καταβολή του δώρου Χριστ. ως τις 20/12.

Συνάδελφοι, έχουμε αγώνα μπροστά μας, που θα κρατήσει (γιατί ο αντίπαλος είναι ανυποχώρητος) - και πρέπει να κρατήσει (δηλαδή να μην λυγίσουμε μέχρι να υποχωρήσει) -, αλλά η συμμετοχή των 300 ατόμων κάθε φορά δεν συγκινεί τον Φραγκιαδάκη, πόσο μάλλον το ΤΧΣ.

Ας αποφασίσουμε κάποια στιγμή να σηκωθούμε από τον καναπέ και να βγούμε στον δρόμο, αλλιώς θα βρεθεί ο καναπές στον δρόμο κι εμείς επάνω του. Αν είμαστε τυχεροί και δεν τον πάρουν κι αυτόν, όταν θα μας παίρνουν τα σπίτια μας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου