Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017Α Ν Υ Π Ο Τ Α Χ Τ Ο Ι   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
πρωτοβουλία συνταξιούχων  Ε.Τ.Ε
 και στο facebook https://www.facebook.com/anyp2016/
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Αθήνα 5/9/2017

Αλλάζουμε σελίδα για:

        *  Να πάρουμε  τη κατάσταση στα χέρια μας…
        *   Να αποτρέψουμε την ολοκληρωτική καταστροφή
        *  Να κερδίσουμε την αξιοπρέπεια που μας έκλεψαν
Οι ‘ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ’   ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μας που στήριξαν στις εκλογές για ανάδειξη του Δ. Σ. του  ΣΣΕΤΕ το Αγωνιστικό μας Ψηφοδέλτιο Ευθύνης και Ελπίδας.                                                                                        Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους μας που συμμετείχαν σε αυτό και εργάστηκαν για την  διάδοση των θέσεών μας  και την εκλογική επιτυχία του συνδυασμού.                                                                                                                         Χαιρετίζουμε επίσης όλους τους συναδέλφους μας που συμμετείχαν στις εκλογές, δίνοντας ένα ηχηρό ράπισμα σε όσους μεθόδευσαν την εκλογική διαδικασία Αύγουστο μήνα, όχι για  να επιλύσουν την  πολύμηνη κρίση στο Σύλλογό μας, αλλά αντίθετα για να την παρατείνουν, εξυπηρετώντας συμφέροντα ξένα προς τους συνταξιούχους!
 Τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν ότι μεγάλο μέρος των συναδέλφων μας αναγνωρίζει στο λόγο και στις πράξεις των ‘ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ’ ένα κομμάτι του εαυτού του.
Δώσαμε και θα  εξακολουθήσουμε να δίνουμε αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια και πολιτικό ήθος, απορρίπτοντας σταθερά τις πρακτικές  που ακολούθησαν και ακολουθούν οι υπαίτιοι της κρίσης .
Καλούμε   όλους τους συναδέλφους μας, ανεξάρτητα από τη στάση τους στις εκλογές, να στηρίξουν τον ΣΣΕΤΕ, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην οργάνωση της αντίστασης και του αγώνα που έχουμε μπροστά μας για την  υπεράσπιση του ΛΕΠΕΤΕ-και του ΤΥΠΕΤ-, αλλά και  για τα υπόλοιπα ανοιχτά θέματα που δεν μπορούν να περιμένουν(Επανυπολογισμός συντάξεων, Δάνεια συναδέλφων, Δικαίωση των συναδέλφων που έχουν υποστεί  αναδρομική μείωση στο εφάπαξ, Η λειτουργία του Συλλόγου μας υπέρ των συμφερόντων των συναδέλφων –  κ.α.)
Έχοντας βαθιά γνώση της κατάστασης και των προβλημάτων τα οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε, με σοβαρότητα και αγωνιστικότητα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την επίλυση τους.


Στο πλαίσιο αυτό και ενόψει της συγκρότησης σε σώμα του νέου ΔΣ,     οι ‘ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ’ προτείνουν την συγκρότηση Αντιπροσωπευτικού, Αναλογικού Προεδρείου, χωρίς αποκλεισμούς και προϋποθέσεις.                                                       

Η πρόταση αυτή είναι μια -αλλά βασική-προϋπόθεση για την ΕΝΟΤΗΤΑ που όλοι ευαγγελιζόμαστε αλλά και η επιθυμία των συναδέλφων μας όπως αυτή εκφράστηκε στο πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα.


Δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους χωρίς κανένα διαχωρισμό ή προκατάληψη .
Στη σημερινή συγκυρία που καθημερινά βλέπουμε να γκρεμίζεται ότι κατακτήθηκε με θυσίες και αγώνες πρέπει ως συνδικαλιστικό κίνημα να αναπτύξουμε νέα στρατηγική με καθαρές θέσεις-προτάσεις ενεργοποιώντας μέσα από συνθήκες αμοιβαίας εμπιστοσύνης όλους  τους συναδέλφους μας.

Είμαστε έτοιμοι να υιοθετήσουμε και να προβάλουμε κάθε πρόταση συναδέλφου που θα υπηρετεί έννοιες όπως διαφάνεια -αξιοπιστία – συνέπεια.

Είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε το νέο μοντέλο συνδικαλιστικής πρακτικής και δράσης που ξεκινήσαμε τα δύο τελευταία χρόνια. Καμία απόφαση πίσω από κλειστές πόρτες, καμία απόφαση χωρίς την δική σας έγκριση μέσα από συμμετοχικούς θεσμούς.

 Η Σ.Ε. ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου