Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017


Α Ν Υ Π Ο Τ Α Χ Τ Ο Ι   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
πρωτοβουλία συνταξιούχων  ΕΤΕ
---------------------------------------------------------------------------
Δελτίο τύπου  15/6/2017

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ Σ.Σ.Ε.Τ.Ε.

          Η σημερινή συνεδρίαση του δ.Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ δεν πραγματοποιήθηκε λόγω –τεχνητής-έλλειψης απαρτίας, επιβεβαιώνοντας ότι  οι παρατάξεις  που συμμετέχουν σε αυτό (ΑΕΣ, ΔΑΚΕΣ,ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, ΑΛΛΕΣΤΑ) ούτε θέλουν ούτε  μπορούν  να βρουν σημεία προσέγγισης και συνεννόησης προκειμένου να βγει ο ΣΣΕΤΕ από την κρίση.

Η εμμονή της πλειοψηφίας του δ.Δ.Σ.(ΑΕΣ Μαύρος) να πραγματοποιήσει τη Γ.Σ. τον Ιούλιο και εκλογές τον Αύγουστο εξευτελίζει τις εκλογικές διαδικασίες, υποτιμά τη νοημοσύνη των συνταξιούχων και θέτει σε κίνδυνο τη νομιμότητα του εκλογικού αποτελέσματος.

Η Σ.Ε. των ‘ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ’ με φόντο αυτό το παρακμιακό κλίμα που επικρατεί στο σύλλογό μας, αποφάσισε να συνδράμει προς την κατεύθυνση αναθεώρησης αυτής της καταστροφικής απόφασης του δ.Δ.Σ. για εκλογές τον Αύγουστο με απόντες από αυτές την πλειοψηφία των συνταξιούχων, που θα ανοίξουν νέο κύκλο  δικαστικών εμπλοκών και διορισμένων Διοικήσεων.
Η μετάθεση των διαδικασιών (ΓΣ και Εκλογών) για την αρχή του Φθινοπώρου θα βάλει και πάλι το ΣΣΕΤΕ σε ράγιες ομαλότητας, με μια δημοκρατικά εκλεγμένη Διοίκηση  ικανή να αντιμετωπίσει τα οξυμένα προβλήματα των συνταξιούχων.

Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε.:ΟΥΤΕ ΠΑΝΙΚΟΣ,ΟΥΤΕ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ…
Στο ‘πόλεμο’ που έχει ξεσπάσει στο ΣΥΕΤΕ  κάποιοι έχουν χάσει κάθε  μέτρο και δεοντολογία εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία των σ/φων μας για τον ΛΕΠΕΤΕ.
Η ανταγωγή της ΕΤΕ που θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο, είναι μια αναμενόμενη δικονομική εξέλιξη η οποία θα αντιμετωπισθεί από κοινού από τους συλλόγους(ΣΥΕΤΕ,ΣΥΤΑΤΕ,ΣΕΠΕΤΕ ΣΣΕΤΕ)
Όπως ενημερωθήκαμε σήμερα –σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΥΕΤΕ σδ. Αρβανίτη- εντός των επόμενων ημερών  θα συγκληθεί κοινή σύσκεψη με νομικούς για να αποφασιστούν από κοινού οι περαιτέρω ενέργειες.
Δεν χρειάζεται λοιπόν ούτε πανικός ούτε εφησυχασμός αλλά πάνω απ’ όλα ζητείται υπευθυνότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου