Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
Τα ευρωπαϊκά συνδικάτα καλούν το Eurogroup να μην επιβάλλει άλλες παράλογες μεταρρυθμίσεις στους Έλληνες
Γενική 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως στις 11.00 το πρωί διοργανώνει η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και στο μήνυμα της για την ημέρα αναφέρει ότι αντιδρά στις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας, φτώχειας και εξαθλίωσης την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν ευθέως στην καρδιά των εργασιακών τους δικαιωμάτων.                                                                                Στην Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 και στα Απεργιακά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα συμμετέχει και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με απόφαση του 36ου Συνεδρίου της.
Η απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00πμ, στο Πεδίον του Άρεως.
Στο πλευρό των ελληνικών συνδικάτων τάσσεται και ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών συνδικάτων που καλεί τους υπουργούς οικονομικών του EUROGROUP να μην επιβάλλουν άλλες, όπως τις χαρακτηρίζει, καταστροφικές μεταρρυθμίσεις ενώ ο Γενικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας Luca Visentini χαρακτηρίζει τις νέες απαιτήσεις των δανειστών παράλογες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου