Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ…ΔΙΑΚΟΠΕΣ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ…ΕΚΛΟΓΕΣ!ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα 1/7/2016


                Συνεδρίασε  σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή και εξέτασε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την ‘ελεύθερη πτώση’ των αποδοχών των συνταξιούχων μετά και την έναρξη εφαρμογής  των νέων μνημονιακών μέτρων που βρίσκονται σε εξέλιξη παρά την κυβερνητική προσπάθεια να στρέψει αλλού την προσοχή της κοινής γνώμης…..
Η Σ.Ε. διαπίστωσε ότι ενώ  η κατάσταση αυτή θα επιδεινωθεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και όσο προχωρά η εφαρμογή των μέτρων, το ΔΣ του ΣΣΕΤΕ αποδεικνύεται  άλλη μια φορά κατώτερο των περιστάσεων και περί άλλα τυρβάζει. Ετοιμάζεται για ..διακοπές  με κλείσιμο των γραφείων του ΣΣΕΤΕ όπως κάθε χρόνο στα τέλη του μήνα –σαν να πρόκειται και τα προβλήματα των συναδέλφων μας να πάψουν να μας απασχολούν- ενώ μέχρι τότε …μαζεύουν υπογραφές για πρόωρες εκλογές .                                              Εκλογές χωρίς πυξίδα και χωρίς να προσδιορίζουν το ακριβές χρονικό σημείο και τις διαδικασίες, επιβεβαιώνοντας  ότι η αδιαφάνεια αυτή δεν εξυπηρετεί τα πραγματικά μας προβλήματα αλλά μόνο παραταξιακές σκοπιμότητες όπως αρχικά είχαμε επισημάνει και καταγγείλει.
Οι ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ θα σας κρατούν ενήμερους για τις όποιες εξελίξεις και θα επιδιώξουμε να εμποδίσουμε την παραπληροφόρηση και την αβελτηρία των διοικούντων τον Σύλλογό μας.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου