Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

‘Κάτσε καλά ..Γεράσιμε’ γιατί….







Σε πρόσφατες αναρτήσεις στο f.b., ο ‘εκπρόσωπος’ της περιστασιακής πλειοψηφίας των 8 στο ΔΣ του ΣΣΕΤΕ, έχει επιδοθεί  με εμμονή σε εκστρατεία κατασυκοφάντησης  συναδέλφων μας , που σε αντίθεση με τον ίδιο και την συνδικαλιστική παρέα που εκπροσωπεί, επέλεξαν το δρόμο του αγώνα και όχι του συμβιβασμού. Στο στόχαστρο των τυφλών και εμμονικών του χτυπημάτων βρέθηκαν και συνάδελφοι που με την δραστηριότητά τους για τα θέματα των συναδέλφων μας, έχουν ‘ενοχλήσει’ πολύ τον κ. εκπρόσωπο και την παρέα του…
Έκδηλη η αγωνία  του και η ανησυχία του για την επιβίωση της εύθραυστης περιστασιακής συμμαχίας των 8 που ο ίδιος έχει αναλάβει…. εργολαβία!

Στόχος τους είναι    να ξεγελάσουν  και πάλι τους συναδέλφους μας, που βιώνουν για 7ο χρόνο τα συνταξιοκτόνα μνημόνια, χωρίς καμία  μέριμνα  ή προστασία από το συλλογικό όργανο, παρά τα όσα διακηρύσσουν.
Όλοι έχουμε οπωσδήποτε καθαρότερη εικόνα για τη μνημονιακή μετάλλαξη της παράταξης του κ. εκπροσώπου ‘Αλλέστα’, που επέλεξε τον ρόλο του… ’αριστερού δεκανικιού’ -με τη  Δ.Α.Κ.Σ. του κ. Πορτούλα και της Α.Κ.Σ. του κ. Πίσχινα-  αν αναφέραμε  (γιατί δεν  έχουμε ξεχάσει βέβαια….) ορισμένες από τις  συμπεριφορές και τα κατορθώματα των πρώην και των νυν φίλων και στενών συνεργατών της που υπέκυψαν στη ‘ Κίρκη της εξουσίας’ διορίζοντας στο κρατικό μηχανισμό   …εαυτούς και αλλήλους!
Εκτιμήσαμε όμως ότι  θα ήταν λάθος μας να  κατεβάσουμε την όποια συνδικαλιστική αντιπαράθεση  στο ίδιο χαμηλό επίπεδο  που εκείνοι επιθυμούν!

Αρκούμαστε λοιπόν να επισημάνουμε ότι  στοχοποιούν και συκοφαντούν τους ‘ανυπότακτους συνταξιούχους’ γιατί αποτελούν ζωντανά παραδείγματα ανεξάρτητης και μαχητικής διεκδικητικής δράσης υπέρ των συμφερόντων των συναδέλφων μας, γιατί τους θυμίζουν την τεράστια μνημονιακή τους μετάλλαξη , αλλά και γιατί   χαλούν την… ωραία ατμόσφαιρα , που   προσπαθούν να επιβάλουν, σε αγαστή συνεργασία  με τους άλλους 7 συγκυριακούς – συνεργάτες τους στο Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ. 
 Για τους ίδιους λόγους τους έχει καταλάβει πανικός από την παρουσία στα συνδικαλιστικά πράγματα των ‘Ανυπόταχτων Συνταξιούχων’ που με μοναδικό αντίπαλο τα  προβλήματα των συνταξιούχων, αμφισβητούν έμπρακτα   την πολιτική της αδράνειας και των ισορροπιών που εκείνοι έχουν επιλέξει…
Συνεπώς   αφού ξεχνούν, ότι ‘στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί’, μπορούν να συνεχίσουν τη φτηνή και αποπροσανατολιστική προπαγάνδα τους.                                                           

Μόνο που αν το συνεχίσουν  θα πρέπει να γνωρίζουν  ότι εκτίθενται δια της… αδρανείας τους αφού δεν γίνονται πιστευτές οι ανυπόστατες συκοφαντίες στις οποίες τελευταία έχουν επιδοθεί στη προσπάθειά τους να γαντζωθούν
στις    καρέκλες τους στο Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ για να εξυπηρετήσουν  κομματικά, παραταξιακά κ.λ.π. συμφέροντα…

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου