Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΜΠΡΑΒΟ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. ΓΕΡΑΣΙΜΕ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΕ




ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΥΛΩΝΑΣ  ΠΡΟΣ  ΜΑΚΗ  ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ



     Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Συντ/χων ΕΤΕ, σας ευχαριστούμε κ. Γεράσιμε Βλασσόπουλε, γιατί σε πρόσφατη ανάρτησή σας στο f.b. αναγνωρίζετε τις προσπάθειές μας για ουσιαστικές διεκδικήσεις και για την αναβάθμιση της λειτουργίας των οργάνων διοίκησης του Συλλόγου μας και προβάλετε το σημαντικότατο συνδικαλιστικό έργο των φίλων και συνεργατών μας.
 
     Βέβαια παρά τις προσπάθειες σας, δεν μπορέσατε να κρύψετε την έντονη αγωνία σας για το μέλλον της παραπαίουσας μνημονιακής «ιεράς συμμαχίας» την οποίαν συντηρείτε ως άλλος Μέτερνιχ (Metternich), δηλαδή της ανίερης κοινοπραξίας των τριών (3) – πρώην ετερογενών και αλληλοσυγκρουόμενων και νυν σφιχταγκαλιασμένων «εις σάρκα μία» – παρατάξεων των 8 συμβούλων του Δ.Σ., προκειμένου να ξαναπροσπαθήσετε να ξεγελάσετε τους συναδέλφους μας, που βιώνουν για 7ο χρόνο το τσουνάμι των μνημονίων, ότι δήθεν όλα είναι υπό έλεγχο και ότι εσείς «έχετε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας υπό την υψηλή προστασία σας !!!».                 

     Αλλά για να έχουμε καθαρότερη εικόνα για τη μνημονιακή μετάλλαξη τη δική σας και της Αλλέστα που παραμένει δεκανίκι της Δ.Α.Κ.Σ. του κ. Πορτούλα και της Α.Κ.Σ. του κ. Πίσχινα αλλά και για τον βίο και την πολιτεία σας κ. Μέτερνιχ, ας θυμηθούμε ορισμένες από τις παρακάτω ενέργειες, συμπεριφορές, καθώς και από τα «κατορθώματά» σας, που εγείρουν κατά κοινή ομολογία έντονο προβληματισμό. (Βέβαια ο προβληματισμός αυτός περιορίζεται, αν συνδυαστεί με το γεγονός ότι εκπροσωπείτε κ. Βλασσόπουλε την Αλλέστα που είναι στο Σύλλογό μας το βασικό στήριγμα της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ).

α) πρωτοστατήσατε (με την τότε ιδιότητα του ταμία) μαζί με τον κ. Εμμανουήλ Μαυροφόρο στη μη πληρωμή των συνδρομών του ΣΣΕΤΕ προς την ΟΣΤΟΕ και έτσι πετύχατε την απομόνωση του ιστορικού μας Συλλόγου με τη μη συμμετοχή του - για πρώτη φορά - στα όργανα διοίκησης της δευτεροβάθμιας οργάνωσης του κλάδου μας.
β) πρωτοστατήσατε στην καταστρατήγηση της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας (2/12/2014) η οποία τάχτηκε υπέρ της πληρωμής των ως άνω συνδρομών. 
γ) προσπαθήσατε ανεπιτυχώς να υπαγορεύσετε στο πόρισμα των ορκωτών λογιστών την άποψή σας για τις δήθεν οφειλές της ΟΣΤΟΕ προς τον ΣΣΕΤΕ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκδηλώσετε την έντονη διαμάχη σας κατά των ορκωτών λογιστών και να καθυστερήσετε ανεπίτρεπτα την καταβολή της συμφωνηθείσας αμοιβής τους για το έργο που ολοκλήρωσαν και παρέδωσαν,
δ) μεθοδεύετε την εγκληματική απαξίωση και ακύρωση του ρόλου και του σκοπού έκδοσης του «Μεταξύ μας», με τις σκόπιμα ετεροχρονισμένες εκδόσεις του και την ουσιαστική κατάργηση της συντακτικής επιτροπής του, αφού τις ελάχιστες αρμοδιότητές της τις λογοκρίνουν οι 8 του Δ.Σ. πάντα μετά από δική σας εισήγηση,
ε) παρέχετε πλήρη κάλυψη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη και Χριστόφορο Παπαδόπουλο που υπερψήφισαν τα συνταξιοκτόνα σε βάρος μας μέτρα με την επίμονη άρνησή σας να μη συζητηθεί το θέμα αυτό και να μην έχουν ακόμα διαγραφεί από τον Σύλλογό μας.
στ) συκοφαντείτε αρκετούς από τους συναδέλφους συνεργάτες και φίλους μας γιατί αποτελούν ζωντανά παραδείγματα ανεξάρτητης και μαχητικής διεκδικητικής δράσης υπέρ των συμφερόντων των συναδέλφων μας, γιατί σας θυμίζουν την τεράστια μνημονιακή κωλοτούμπα σας, αλλά και γιατί σας χαλούν το αποπροσανατολιστικό νιρβάνα, που με νύχια και δόντια προσπαθείτε να επιβάλετε, εν συναυτουργία με τους άλλους 7 ομόδοξους φίλους - συνεργάτες σας στο Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ.       


Κύριε Βλασσόπουλε μπορείτε να συνεχίσετε τη φτηνή και αποπροσανατολιστική προπαγάνδα σας. Κακό του κεφαλιού σας, εσείς εκτίθεστε γιατί από κανένα δεν γίνονται πιστευτές οι ανυπόστατες συκοφαντίες στις οποίες τελευταία έχετε επιδοθεί, ως καλός μαθητής του καθοδηγητή σας κ. Μαυροφόρου απλά και μόνο για να διατηρήσετε την καρέκλα σας στο Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ το οποίο σημειωτέον διαχειρίζεται σε κάθε τριετή θητεία του τις συνδρομές των συναδέλφων μας ύψους 4.000.000 ευρώ περίπου.

Δεν χρειάζονται περισσότερα προς το παρόν για τον βίο και την πολιτεία τόσο τη δική σας όσο και των πρώην και νυν φίλων και στενών συνεργατών σας.

 Υ.Γ.   Κύριε Βλασσόπουλε, το σημείωμα αυτό το συνέταξε ο πρώην συνεργάτης σας (την εποχή
που δεν είχατε ακόμα προδώσει το παρελθόν σας) Ιωάννης Μυλωνάς, σας το αφιερώνει, και κατά-  βάλλει μεγάλη προσπάθεια για να μη σας προσάψει την ιδιότητα του εμμονικού λιβελογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου